MyNight Logo

Dua Lipa se vrača z novim singlom »Houdini«

13 · 11 · 23

Britanska pop zvezdnica je pri svoji novi skladbi sodelovala s Kevinom Parkerjem iz skupine Tame Impala, Dannyjem L Harlejem, Tobiasom Jesso Jr. in tekstopisko “New Rules” Caroline Ailin.

 

Vir: Shutterstock

 

Kot obljubljeno, je Dua Lipa predstavila svojo najnovejšo pesem “Houdini”, ki je bila so-producirana s strani Dannyja L Harleja in člana skupine Tame Impala, Kevina Parkerja. Parker, poleg produkcije v pesmi igra bobne, kitaro in klaviature.

 Nov videospot za pesem “Houdini” je bil ustvarjen v sodelovanju z režiserjem Manujem Cossu in direktorjem fotografije Andréjem Chemetoffom.

 

 

V skladu z izjavo za javnost je “Houdini” “začetek novega poglavja” v ustvarjanju Dua Lipe.

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

“Ta skladba predstavlja najsvetlejše in najsvobodnejše dele mojega obdobja samskosti,” je izjavila glasbenica.

“‘Houdini’ je zelo šaljiv in raziskuje vprašanje, ali je nekdo res vreden mojega truda ali pa ga bom na koncu ignorirala. Nikoli ne veš, kam te lahko življenje pripelje, in to je lepota odprtosti do vsega, kar ti življenje prinese. Z veseljem bom to občutje uporniške sreče delila s svojimi oboževalci.”

Sorodna vsebina

Joe Alwyn o razhodu s Taylor Swift

Joe Alwyn o razhodu s Taylor Swift

Joe Alwyn je prvič javno spregovoril o koncu svoje dolgoletne zveze s Taylor Swift. V intervjuju za Sunday Times je Alwyn rekel, da razume, da so ljudje radovedni o njegovem življenju, vendar upa, da "lahko vsak sočustvuje in razume težave, ki pridejo s koncem...

Billie Eilish iskreno o “ghostanju” in prijateljstvih

Billie Eilish iskreno o “ghostanju” in prijateljstvih

Zvezdnica Billie Eilish je v BBC-jevem podkastu "Miss me?" spregovorila o tam, kako jo je "ghostal" stari prijatelj in o osamljenosti, ki jo prinese slava. "Bil je nekdo, ki sem ga poznala leta in sva po telefonu delala načrt, da se dobiva - to je moj naslov, bodi tam...

Prihajajoči dogodki