MyNight Logo

Dua Lipa prihaja v Pulo

31 · 1 · 24
Dua Lipa

Dua Lipa bo 8. in 9. junija 2024 nastopila v puljski Areni.

Puljska arena bo letos gostila še nekaj velikih glasbenih imen, kot so Avril Lavigne, Simple Minds in Lenny Kravitz, iz še neuradnih virov pa je znano, da bo na najlepšem puljskem odru koncertiral tudi Måneskin.

 

Dua Lipa

 

O navdušenju pevkinega prihoda na Hrvaško ni treba preveč govoriti.

Dua Lipa je avtorica uspešnic “New Rules”, “Levitating”, “One Kiss” in nedavno izdane “Dance The Night”, ki je tudi soundtrack slavnega filma Barbie, ter zadnjega singla “Houdini”, ki ga je posnela v sodelovanju s Tame Impalo.

 

 

 

 

Je dobitnica številnih nagrad, vključno s tremi grammyji.

Pevka je glasbeno priljubljenost pridobila s svojim prvencem “Dua Lipa”, ki je zasedel tretje mesto na britanski lestvici albumov.

Sorodna vsebina

Joe Alwyn o razhodu s Taylor Swift

Joe Alwyn o razhodu s Taylor Swift

Joe Alwyn je prvič javno spregovoril o koncu svoje dolgoletne zveze s Taylor Swift. V intervjuju za Sunday Times je Alwyn rekel, da razume, da so ljudje radovedni o njegovem življenju, vendar upa, da "lahko vsak sočustvuje in razume težave, ki pridejo s koncem...

Billie Eilish iskreno o “ghostanju” in prijateljstvih

Billie Eilish iskreno o “ghostanju” in prijateljstvih

Zvezdnica Billie Eilish je v BBC-jevem podkastu "Miss me?" spregovorila o tam, kako jo je "ghostal" stari prijatelj in o osamljenosti, ki jo prinese slava. "Bil je nekdo, ki sem ga poznala leta in sva po telefonu delala načrt, da se dobiva - to je moj naslov, bodi tam...

Prihajajoči dogodki