MyNight Logo

Dolly Parton o novem albumu: “To je del moje zapuščine”

20 · 11 · 23
Vir: Shutterstock

Dolly Parton je priznala, da njen novi rock album ni le upravičevanje mesta v Rock’n’roll dvorani slavnih: “Želim si, da je ta album del moje zapuščine”.

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

Na prvi pogled je album z naslovom Rockstar odziv na vstop v Rock’n’roll dvorano slavnih. In čeprav je sprva ustvarjanje albuma uporabljala kot način, da upraviči čast, je Rockstar očitno postal več kot le preprosta obveznost.

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

“Albuma nisem ustvarila le zato, da bi rekla, da sem naredila rock album. To je nekaj, kar želim pustiti kot del moje zapuščine.”

 

 

“Želim delati in za sabo pustiti čim več dobrih stvari – rock’n’roll mi ni tuj. Tekom odraščanja smo lahko občudovali Elvisa, Carla Perkinsa, Little Richarda in Chucka Berryja ter vse te velike ljudi, ki so bili prvi vpliv na country glasbo.”

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

Album je poln posebnih gostov, od Roba Halforda iz Judas Priesta do Paula McCartneyja; skoraj vsaka pesem na albumu vključuje gostujočo sodelovanje.

“Vsi so bili tako prijazni” je priznala. “Nisem jih neposredno vprašala, ker nisem želela, da bi morali reči ne, če ne bi hoteli sodelovati. Vprašala sem jih prek njihovih menedžerjev, napisala sem jim pismo in podobno.

Imeti ljudi ob sebi kot so Paul McCartney, Ringo Starr, Elton John, Steven Tyler in Stevie Nicks je kot pred seboj imeti cel svet.”

Sorodna vsebina

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss so na njihovem zadnjem koncertu razkrili osupljivo novico: "Človeška različica skupine je zaključena, nadaljevali bomo virtualno." Člani skupine Kiss, Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer in Tommy Thayer - so pripravili odštekan nastop na Madison Square...

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

"My House" je njena prva nova pesem, odkar je lani izdala album Renaissance, ki ga je Beyoncé označila kot prvi del v tridelni seriji.     Singl je so-produkcijsko skupaj z Beyoncé pomagal ustvariti The-Dream. To je bilo pomembno leto za Beyoncé, saj je...

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

Za glamurjem filmskega platna se skrivajo nekateri od vaših najbolj priljubljenih igralcev s skritimi talenti, ki vas lahko presenetijo. Od rocka, r&b-ja do popa in alternativnih zvokov spoznajte presenetljiva dvojna življenja igralcev, ki brez težav usklajujejo...

Prihajajoči dogodki