MyNight Logo

Celine Dion presenetila s prihodom na podelitev glasbenih nagrad grammy

05 · 2 · 24
Celine Dion na podelitvi nagrad grammy 2024, CHRISTOPHER POLK-GETTY IMAGES

Celine Dion je nastopila na podelitvi grammy nagrad 2024 sredi svojega boja s sindromom togih oseb.

55-letna pevka je stopila na oder, da bi podelila največjo nagrado večera Taylor Swift.

“Ko rečem, da sem vesela, da sem tukaj, to mislim iz srca. Tisti, ki smo imeli srečo biti na podelitvi grammy nagrad, tega nikoli ne smemo jemati za samoumevno. Glasba prinaša ogromno ljubezni in veselja v naša življenja in ljudem po vsem svetu,” je dejala.

“In sedaj mi veliko pomeni, da predam nagrado, katero sta pred 27 leti podelila tudi meni dva velikana, Diana Ross in Sting.”

 

 

Ure prej je izvršni producent grammyjev napovedal presenečenje na koncu večera.

“To je absolutna globalna ikona. Mislim, da bodo ljudje ostali brez besed,” je dejal producent.”

Medtem, ko je bilo na družbenih medijih veliko govora o tem, kdo bi lahko bil “presenečenje”, je tvit postal viralen, ko je oboževalec opazil, da Celine vstopa v dvorano.

 

 

“Celine Dion je v dvorani!! Izgleda zdravo, lepo in neverjetno.”

Celine je prvič razkrila svojo diagnozo preko čustvenega Instagram videa decembra 2022, kjer je dejala: “Čeprav še vedno spoznavamo to redko stanje, zdaj vemo, da to povzroča vse krče, ki sem jih imela.”

“Žal ti krči vplivajo na vsak vidik mojega vsakdanjega življenja. Včasih povzročajo težave pri hoji, včasih ne morem uporabljati svojih glasilk tako kot sem vajena,” je nadaljevala, preden je odpovedala svojo svetovno turnejo Courage za 2023 in 2024.

 

Celine Dion na podelitvi nagrad grammy 2024, CHRISTOPHER POLK-GETTY IMAGES

Celine Dion na podelitvi nagrad grammy 2024, CHRISTOPHER POLK-GETTY IMAGES

 

Gettyimages

Gettyimages

 

“Vsak dan trdo delam, da bi si povrnila moč in sposobnost ponovnega nastopanja, vendar moram priznati, da je to borba.”

Petkratna dobitnica grammy nagrade je dodala: “Petje je vse kar poznam. To je tisto, kar počnem celo življenje in to je tisto, kar najraje počnem…Vedno dam vse od sebe, vendar mi moje trenutno stanje ne dopušča, da bi vam to zdaj lahko ponudila.”

Sorodna vsebina

Sean “Diddy” Combs tožen s strani producenta

Sean “Diddy” Combs tožen s strani producenta

Sean "Diddy" Combs je bil obtožen spolnega napada s strani nekdanjega zaposlenega. V ponedeljek je Rodney "Lil Rod" Jones, nekdanji producent in snemalec glasbenega mogotca, star 54 let, vložil tožbo na newyorškem zveznem sodišču, trdil pa je, da ga je Combs več kot...

Oče Taylor Swift obtožen napada na fotografa

Oče Taylor Swift obtožen napada na fotografa

Avstralska policija preiskuje obtožbo paparaca, ki trdi, da ga je napadel oče Taylor Swift, Scott Swift. Fotograf Ben McDonald, 51, toži Scotta Swifta saj naj bi ga ta udaril po obrazu v pristanišču v Sydneyju.   ...

Kanye West obtožen kraje pesmi “I Feel Love”

Kanye West obtožen kraje pesmi “I Feel Love”

Kanye Westov album "Vultures 1" naj bi vseboval neavtorizirano interpolacijo uspešnice iz leta 1977 "I Feel Love", Donne Summer. Domnevno kršitev avtorskih pravic najdemo v pesmi "Good (Don't Die)", ki je elektropop skladba na Yejevem novem albumu z reperjem Ty Dolla...

Madonna padla med koncertom

Madonna padla med koncertom

65-letna pevka se je nasmejala trenutku med koncertom, ko se je eden od njenih plesalcev očitno spotaknil, medtem, ko jo je vlekel čez oder na stolu, med petjem hita iz leta 1986 "Open Your Heart". V več posnetkih, deljenih na družbenih omrežjih, je mogoče videti kako...

Prihajajoči dogodki