MyNight Logo

Britney Spears se je javno opravičila Justinu Timberlaku

30 · 1 · 24
Britney Spears

“Želim se opravičiti za nekatere stvari, ki sem jih napisala v svoji knjigi,”

je pevka zapisala na Instagramu, hkrati pa delila posnetek Justina Timberlaka, preden je svoj račun nastavila na zasebno.

Britney Spears je oktobra šokirala s svojo spominsko knjigo “The Woman in Me”, v kateri je razkrila številne podrobnosti.

 

Britney Spears

Britney Spears

 

Od njenega 13-letnega skrbništva do zapletenega razmerja z bivšim fantom Justinom Timberlakom. Čeprav je bila knjiga v nekaterih pogledih nepopolna, je delo predstavljalo najobsežnejši vpogled v trenutke, ki jih je prej skrivala. Od takrat se spopada s posledicami.

 “Če sem koga od ljudi, ki mi resnično veliko pomenijo, užalila, se globoko opravičujem.”

V spominski knjigi je bilo razkrito, da sta bila z Justinom stara 19 let, ko je nepričakovano zanosila in, da je Justin pritiskal na njo, da bi prekinila nosečnost.

“Vedno sem upala, da bova nekega dne ustvarila družino. To je bilo le veliko prej, kot sem pričakovala,” je zapisala.

“A Justin ni bil zadovoljen z nosečnostjo. Rekel je, da nisva pripravljena imeti otroka, da sva premlada.”

 

 

To je bilo več kot 20 let nazaj. Kljub splavu sta ostala skupaj še dve dodatni leti.

Ko sta se končno razšla, je razkrila, da je Justin prekinil zvezo prek sporočila.

V obdobju po izidu knjige je dolgoletni Timberlakov sodelavec Timbaland poskušal zagovarjati zvezdnika, vendar je zadeve le še poslabšal. “Britney postaja zmešana, kajne?” je producent dejal v intervjuju. “Hotel sem poklicati JT-ja, “Fant, punca mora dobiti nagobčnik.”

Timbaland se je kasneje prek Tik Toka opravičil: “Opravičujem se vsem oboževalcem Britney, celo njej,” je dejal v videoposnetku.

“Pravico imaš, da poveš, kar želiš povedati. Kdo sem jaz, da bi ti govoril, če smeš ali ne smeš govoriti? Gledal sem z drugega zornega kota. Nisem oseba, ki bi se postavljala na stran… Opravičujem se oboževalcem Britney in njej.”

 

Britney Spears

Britney Spears in Justin Timberlake

 

Pred izidom knjige “The Woman in Me” je Britney zapisala:

“Večina knjige je izpred 20 let … Premaknila sem se naprej in to je čudovit čist začetek od tu. To je knjiga, za katero nisem vedela, da jo moram napisati … čeprav sem morda koga užalila, mi je pomagala, da zaprem poglavje in začnem znova.”

Sorodna vsebina

Sean “Diddy” Combs tožen s strani producenta

Sean “Diddy” Combs tožen s strani producenta

Sean "Diddy" Combs je bil obtožen spolnega napada s strani nekdanjega zaposlenega. V ponedeljek je Rodney "Lil Rod" Jones, nekdanji producent in snemalec glasbenega mogotca, star 54 let, vložil tožbo na newyorškem zveznem sodišču, trdil pa je, da ga je Combs več kot...

Oče Taylor Swift obtožen napada na fotografa

Oče Taylor Swift obtožen napada na fotografa

Avstralska policija preiskuje obtožbo paparaca, ki trdi, da ga je napadel oče Taylor Swift, Scott Swift. Fotograf Ben McDonald, 51, toži Scotta Swifta saj naj bi ga ta udaril po obrazu v pristanišču v Sydneyju.   ...

Kanye West obtožen kraje pesmi “I Feel Love”

Kanye West obtožen kraje pesmi “I Feel Love”

Kanye Westov album "Vultures 1" naj bi vseboval neavtorizirano interpolacijo uspešnice iz leta 1977 "I Feel Love", Donne Summer. Domnevno kršitev avtorskih pravic najdemo v pesmi "Good (Don't Die)", ki je elektropop skladba na Yejevem novem albumu z reperjem Ty Dolla...

Selena Gomez pravi, da je bila velika oboževalka Kurta Cobaina

Selena Gomez pravi, da je bila velika oboževalka Kurta Cobaina

Selena  je razkrila, da si je celo pobarvala in skrajšala lase, da bi izgledala kot pokojni frontman skupine Nirvana. Potem, ko je Selena Gomez v oddaji Jimmy Kimmel Live igrala igro z vprašanji o sebi proti oboževalki (in tudi izgubila), je razkrila, da ima tudi ona...

Madonna padla med koncertom

Madonna padla med koncertom

65-letna pevka se je nasmejala trenutku med koncertom, ko se je eden od njenih plesalcev očitno spotaknil, medtem, ko jo je vlekel čez oder na stolu, med petjem hita iz leta 1986 "Open Your Heart". V več posnetkih, deljenih na družbenih omrežjih, je mogoče videti kako...

Prihajajoči dogodki