MyNight Logo

Beyoncé napovedala nov album

12 · 2 · 24
Vir: Beyonce/ Instagram

Album Act II bo izšel 29. marca.

Poslušajte novi pesmi: “Poker Texas Hold ‘Em” in “16  Carriages.”

 

 

 

Beyoncé je na podelitvi glasbenih nagrad Grammy 2024 nosila bel klobuk in kavbojke, kar je bil morda namig na prehod v country glasbo.

 

Vir: Beyonce/X

Vir: Beyonce/X

 

“Renaissance je bil Beyoncin sedmi studijski album in je bil prvotno predstavljen kot Act I: Renaissance – kar je nakazalo, da bodo sledile še nadaljnje izdaje.

Čeprav album ni dobil tradicionalnih glasbenih videoposnetkov, je bil “cliquebait” videoposnetek za pesem “Break My Soul”, “brand kampanja” film za Tiffany & Co., ki je uporabljal pesem “Summer Renaissance”, ter koncertni film, ki je bil predvajan po vsem svetu.

 

Renaissance: A Film by Beyoncé je bil najbolje uvrščen film v ZDA in je do 11. januarja zbral več kot 44,4 milijona dolarjev po vsem svetu.

“Break My Soul” je bil nominiran za snemanje leta, pesem leta in najboljši plesni/elektronski posnetek na podelitvi nagrad Grammy leta 2023, vendar je Beyoncé prejela nagrado le za zadnjega.

 

Vir: Beyonce/X

Vir: Beyonce/X

 

To je vseeno ni ustavilo, da bi tisto noč domov odnesla kar štiri trofeje, kar pomeni skupno število 32 zmag v njeni karieri.

S tem je presegla rekord za največ Grammy nagrad osvojenih s strani izvajalca, v zgodovini te prireditve.

Sorodna vsebina

Katy Perry se vrača z novim albumom

Katy Perry se vrača z novim albumom

Katy Perry bo 20. septembra izdala nov album z naslovom 143.  To bo prvi studijski album pop umetnice po albumu Smile, ki je izšel leta 2020.   V izjavi za javnost je Perry dejala: "Zadala sem si ustvariti drzen, razkošen, slavnostni dance-pop album s simboličnim...

Adele oštela poslušalca na koncertu v Las Vegasu

Adele oštela poslušalca na koncertu v Las Vegasu

Konec tedna je Adele na koncertu v Las Vegasu poslala sočen odgovor svojemu poslušalcu, ki je glede na videoposnetek, objavljen na družbenih omrežjih, med njenim koncertom zavpil "Ponos je beden", pri tem pa se skliceval na parado ponosa in tako dala jasno vedeti, da...

Eminem izdal nov komad

Eminem izdal nov komad

Slim Shady je nazaj, a očitno ne za dolgo!   Zgleda, da Eminem ubija svoj alter ego v svojem zadnjem projektu, albumu z naslovom "The Death of Slim Shady (Coup de Grace)".   Izdal je prvi singel z albuma, »Houdini«, ki spominja na uspešnico skupine Steve...

Selena Gomez pravi, da je bila velika oboževalka Kurta Cobaina

Selena Gomez pravi, da je bila velika oboževalka Kurta Cobaina

Selena  je razkrila, da si je celo pobarvala in skrajšala lase, da bi izgledala kot pokojni frontman skupine Nirvana. Potem, ko je Selena Gomez v oddaji Jimmy Kimmel Live igrala igro z vprašanji o sebi proti oboževalki (in tudi izgubila), je razkrila, da ima tudi ona...

Prihajajoči dogodki