MyNight Logo

Adele si je prislužila spoštovanje svojih oboževalcev, potem ko je prekinila svoj koncert in branila osebo

13 · 9 · 23
Adele appears at the Brit Awards 2022 in LondonAP

Britanska pevka je opazila, da je bil mlad moški nadlegovan.

Adele se ni obotavljala prekiniti svojega koncerta v Las Vegasu, da bi branila enega izmed svojih oboževalcev, ki je bil nadlegovan.

Do sedaj je navduševala s svojim glasom, zdaj pa je umetnica pridobila spoštovanje ljudi na drugačen način.

 

London,,United,Kingdom,-,February,08,,2022:,Adele,Attends,The

Adele

 

V več videoposnetkih, ki krožijo po družbenih omrežjih in so jih delili oboževalci na koncertu, lahko vidite Adele, kako prekine svoj nastop v Las Vegasu in prosi varnostnike za pomoč oboževalcu, ki je očitno potreboval pomoč.

 

Med izvajanjem pesmi “Water Under The Bridge” se pevka pojavi v številnih videoposnetkih, ki krožijo po spletu in prikazujejo, kaj je storila – prekinila je pesem, da bi zaprosila za nujno pomoč varnostnikov in pomagala osebi v občinstvu.

“Opravičujem se, ampak morala sem prekiniti,” je Adele povedala oboževalcem.

Izjava pop zvezdnice je ustvarila trenutek napetosti v občinstvu, a po nekaj minutah je skoraj vsakdo razumel, kaj se dogaja.

 Ko so varnostniki pomagali, je pevka nadaljevala s svojim koncertom.

Sorodna vsebina

Dua Lipa prihaja v Pulo

Dua Lipa prihaja v Pulo

Dua Lipa bo 8. in 9. junija 2024 nastopila v puljski Areni. Puljska arena bo letos gostila še nekaj velikih glasbenih imen, kot so Avril Lavigne, Simple Minds in Lenny Kravitz, iz še neuradnih virov pa je znano, da bo na najlepšem puljskem odru koncertiral tudi...

Dua Lipa: Javnost ne želi “pametnih” pop zvezd

Dua Lipa: Javnost ne želi “pametnih” pop zvezd

Dua Lipa je prepričana, da javnost ne želi, da bi bile pop zvezde "pametne" ali "politične". 28-letna pevka vztraja, da veliko bere, in poudarja, da oboževalci ne želijo videti intelektualnih zvezd. V pogovoru za revijo Rolling Stone je dejala: "Ne vem, ali ljudje...

Prihajajoči dogodki