MyNight Logo

Adele se je poklonila pokojnemu Matthewu Perryju

30 · 10 · 23
vir: adele-live-hyde-park-2022-billboard-1548

Adele je počastila pokojnega zvezdnika serije Prijatelji, Matthewa Perryja.

“Bil je zelo odkrit glede svojih težav” “Verjetno je najboljši komični lik vseh časov,” je dejala britanska zvezdnica.

Adele je prekinila svoj koncert v Las Vegasu, da bi se spomnila Perryja, ki so ga v soboto (28. oktobra) našli mrtvega v  kadi v njegovi hiši v Los Angelesu. Star je bil 54 let.

 

vir: adele-las-vegas-caesars-2023-billboard-1548

 

 

“Ta lik si bom zapomnila  do konca svojega življenja,” je publiki v dvorani Colosseum v Caesars Palace povedala Adele o Perryjevem liku Chandler Bingu iz serije Prijatelji. “Verjetno je najboljši komični lik vseh časov.”

 

NBC, Getty Images

 

 

 

Adele je svojo pesem “When We Were Young” posvetila Perryju.

“Vedno je tako šokantno, še posebej, ko gre za nekoga, ki vas je nasmejal in vam prinesel toliko veselja v življenje, ki ga niste poznali,” je dejala pevka. “To je tisto, kar se mi zdi tako nenavadno, nikoli ga nisem spoznala a vseeno čutim globoko žalost.”

 

vir: Gregg DeGuire, FilmMagic

 

Nadaljevala je: “Eden mojih najljubših spominov iz moje mladosti je, da je eden izmed mojih prijateljev, Andrew, ko sem bila stara 12 let, najbolje posnemal Chandlerja. In to je počel ves čas, da bi nas nasmejal. In če je imel kdo slab dan ali je bil potrt, se je pretvarjal, da je Chandler. In ta lik si bom zapomnila za preostanek svojega življenja.”

 

 

 

Adele, ki je nedavno prenehala piti alkohol, je spregovorila o Perryjevih težavah z zasvojenostjo.

“Bil je zelo odkrit glede svojih težav z odvisnostjo in treznostjo, kar menim, da je izjemno, izjemno pogumno,” je dejala. “Reči želim, kako zelo cenim, kar je storil za nas, še posebej, kar je storil zame… in upajmo, da lahko zdaj počiva v miru.”

Sorodna vsebina

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss so na njihovem zadnjem koncertu razkrili osupljivo novico: "Človeška različica skupine je zaključena, nadaljevali bomo virtualno." Člani skupine Kiss, Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer in Tommy Thayer - so pripravili odštekan nastop na Madison Square...

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

"My House" je njena prva nova pesem, odkar je lani izdala album Renaissance, ki ga je Beyoncé označila kot prvi del v tridelni seriji.     Singl je so-produkcijsko skupaj z Beyoncé pomagal ustvariti The-Dream. To je bilo pomembno leto za Beyoncé, saj je...

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

Za glamurjem filmskega platna se skrivajo nekateri od vaših najbolj priljubljenih igralcev s skritimi talenti, ki vas lahko presenetijo. Od rocka, r&b-ja do popa in alternativnih zvokov spoznajte presenetljiva dvojna življenja igralcev, ki brez težav usklajujejo...

Prihajajoči dogodki